Ένας κινητήρας αυτοκινήτου επειδή δουλεύει σε υψηλές θερμοκρασίες και ειδικά το καλοκαίρι χρειάζεται ψύξη και αυτό επιτυγχάνεται με δροσερό νερό. Η αντλία νερού κινεί το νερό μέσα σε σωλήνες, από τον κινητήρα, στο μπροστά μέρος του αυτοκινήτου και αντίστροφα. Όταν το νερό φτάνει στον κινητήρα ζεσταίνεται (απαγάγει τη θερμότητά του) και έπειτα ταξιδεύει στο μπροστά μέρος του αυτοκινήτου όπου όταν κινείται το αμάξι, μπαίνει δροσερό αεράκι και το ψύχει (ή αν δεν αρκεί, παίρνει μπροστά το βεντιλατέρ). Έτσι αφού έχει κρυώσει, συνεχίζει ξανά το ταξίδι του προς τον κινητήρα, για να απαγάγει θερμότητα ξανά. Επομένως η αντλία νερού χαμηλώνει τη θερμοκρασία του κινητήρα όποτε ανεβαίνει πάνω από τα όρια.

Ταυτόχρονα, εκμεταλλεύεται το αυτοκίνητο το ζεστό νερό που φεύγει από τον κινητήρα για να μας δώσει ζέστη μέσα στην καμπίνα.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.getmypart.gr θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε αντλίες νερού : HEPU, Meyle, SKF, AD, Graf, KWP κ.α.

Ενδεικτικά παραθέτουμε παρακάτω κάποιους ταχυκίνητους κωδικούς αντλίας νερού για μοντέλα Opel, Fiat, Audi, Chevrolet, Citroen, Peugeot, VW, Seat, Skoda.

Κάντε κλικ στα link που ακολουθούν για να δείτε διαθεσιμότητα και τιμή. Μη διστάσετε να μας καλέσετε για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

.