Επικαλούμενο ανώνυμες πηγές προερχόμενες από το εσωτερικό της Βαυαρικής εταιρείας, το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg μεταδίδει σήμερα πως το αργότερο μέχρι το 2019 η BMW αναμένεται να παρουσιάσει μια κουπέ έκδοση της νέας Σειράς 7 σε μια προσπάθεια να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων σε μια τόσο ειδική κατηγορία οχημάτων.

Η παρουσίαση της νέας «8άρας», όπως πιθανόν να ονομάζεται η κουπέ παραλλαγή της «7άρας», αποτελεί μέρος του αναπτυξιακού πλάνου της BMW στο άνω άκρο της γκάμας της. Εκεί, δηλαδή, όπου η Mercedes προτάσσει σήμερα, δίπλα ακριβώς από την «κλασσική» 4θυρη S-Class και μια κουπέ εκδοχή της. Ας μην ξεχνάμε πως από την επόμενη κιόλας χρονιά, η εμπορική πίεση που αναμένεται να δεχθεί η λιμουζίνα των Βαυαρών της BMW αναμένεται να ενταθεί με την παρουσίαση του νέου Α8 της Audi.

Σύμωνα με τις ίδιες πάντα πηγές, εκτός από την πιο σπορτίφ αυτή «7άρα», η BMW φαίνεται να μελετά σοβαρά το ενδεχόμενο να παρουσιάσει σε εύλογο χρονικό διάστημα από σήμερα και τον αντίπαλο της… Maybach._X.A.